Get 15% off everything with code FAREWELL15

Disclaimer

Deze disclaimer is ook van toepassing op alle e-mails en nieuwsbrieven die je van Reina Organics ontvangt.

De informatie die deze website bevat is enkel bedoeld als algemene informatie. De informatie is verstrekt door Reina Organics en hoewel ik er naar streef om de informatie actueel en juist te houden, geef ik geen enkele garanties, expliciet of stilzwijgend over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of bruikbaarheid met betrekking tot de website of informatie, productie, service of gerelateerde graphics die deze website, met wat voor bedoeling dan ook,  bevat. Ieder vertrouwen die je  in dergelijke informatie stelt is daarom uitsluitend op je eigen risico.

In geen enkel geval is Reina Organics verantwoordelijk voor enig verlies of beschadiging  zonder beperking , indirect of daar uitvolgend verlies of schade of enig verlies of schade ontstaan door het verloren gaan van gegevens of de voordelen die voortkomen uit of in verband met het gebruik van deze website.

Met behulp van deze website ben je in staat naar andere websites door te klikken die niet door Reina Organics worden beheerd. Reina Organics heeft geen zeggenschap over de aard, inhoud en bruikbaarheid van deze sites.  Het opnemen van deze sites en de inhoud ervan,  is niet vanzelfsprekend een aanbeveling of instemming mijnerzijds .

Alle energie is erin gestoken om deze website optimaal te laten functioneren. Echter, Reina Organics neemt geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor een tijdelijke onbereikbaarheid van de website ten gevolge van technische problemen buiten mijn schuld.

Allergieën en intoleranties

Iedereen is uniek en zo ook je huid. Wat voor de een zonder problemen kan werken is voor de ander misschien een oorzaak van irritatie en zelfs van een allergische reactie.

Reina Organics bied je producten aan van goed bekend staande biologische schoonheidsmerken. De producten zijn met grote zorg geselecteerd en zijn vrij van de meest voorkomende allergenen.  Zelfs de meest milde en 100% biologische ingrediënten  kunnen een reactie op je huid geven en zelfs allergieën. Personen met  een gevoelige huid of allergieën voor een van de beschreven ingrediënten moeten deze producten niet gebruiken.

De complete lijst van ingrediënten is beschreven voor ieder product van Reina Organics. Het is ten zeerste aan te raden om eerst  een klein beetje van het product op de binnenkant van je pols te proberen om er achter te komen of er een vervelende reactie ontstaat. Als je jeuk krijgt of er een allergische reactie ontstaat door een van de door Reina Organics aangeboden producten , moet je het gebruik ervan onmiddellijk stoppen.

Vermijd ieder bad of body product in of nabij de ogen. Houd de producten alstublieft uit de buurt van kinderen, tenzij de producten voor kinderen geschikt zijn maar laat ze niet alleen met de producten. Gebruik de producten nergens anders voor als waarvoor deze gemaakt zijn. Reina Organics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerd gebruik, allergische reacties of enig letsel ten gevolge  van de kennis,  onwetendheid en voorgeschreven  gebruik van onze producten.  Bij aanschaf van producten van Reina Organics aanvaard je deze gedragsregels en vrijwaar je ons van aansprakelijkheid als dergelijke situaties zich voordoen.

Reina Organics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel veroorzaakt door de aangeboden producten.